Warning: Constant CUSTOM_TAGS already defined in /customers/3/3/d/lapidar.dk/httpd.www/wp-config.php on line 116 Horoskop af Niels Rysz | Lapidar

Horoskop


Du forelsker dig i en bleg dværg fra Harzen. Du døjer med problemhud på inderlårene, og sommeren bliver kort. Giv dig selv et klap på skulderen, selv om du gav op i den nemme Sudoku.

Lad være med at hænge dig i bagateller. Din Peugeot bliver stjålet foran Brugsen, og Jørgen er træt af at høre om dine problemer. Gå dagen i møde med frisk ånde, og husk at tjekke din e-boks for licensregningen.

Jonna vidner falsk mod dig over for Social-Ankestyrelsen. Det tegner til fratagelse af din rollator og en klækkelig bøde. Husk, at der er andre glæder i livet end autonomi og mobilitet. DR’s Bonanza går kortvarigt ned, og du må undvære ”Kvit eller dobbelt” denne lørdag.


Du skulle have spillet kort med Lone, men hendes Zika er blusset op igen. Katten slæber en død muldvarp ind i entréen, og tyrkerne stemmer for udvidede magtbeføjelser til Erdogan. Du drømmer, at Inger Støjberg er din chef.

Nutellaen lokker, selv om det er mandag. Din nøddeallergi giver udslæt, og Vagn siger, du selv er ude om det. Du vinder 15 kr. på et skrabelod til 35 kr. Der kommer ingen post. Tag cyklen, hvis du kan. Du får det bedre af det.


Du beslutter dig for spidskål på tirsdag, men får en sort enke med i købet. Naboen spiller Lilholt igen, indtil stauden i stuen dør. Tag handsken op, hvis du får et match på Tindr. Der er både amoriner og parabener i luften.Børnene vantrives i skolen, og de grove havregryn smager af pap. Giv dig tid til at slappe af en gang imellem, og tag sol hvis du trænger. Preben har en affære med au pairen.

Chillfaktoren sætter grænser for din aktivitet hele ugen, og for mange mejeriprodukter giver luft i maven. Din hang til Facebook sætter din personlige integritet under pres. Vogt dig for nitrat i vandet, og løb, hvis nogen kalder. Løb, for helvede.

Din nye, grønne frakke får dig til at ligne professor Tournesol, og det er ikke på en god måde. Spotify foreslår Helmig baseret på din historik. Lad være med at skifte kø i Rema, tingene går ikke din vej lige for tiden. Du køber thai for at kompensere, men det smager noller.

Flere udgivelser fra Lapidar