Warning: Constant CUSTOM_TAGS already defined in /customers/3/3/d/lapidar.dk/httpd.www/wp-config.php on line 116 Hør Lapidars nye podcast med dansk litteratur | Lapidar

Hør første afsnit af Lapidars podcast!


Vi har glædet os så meget til at dele vores nye litteratur podcast med jer! Vi har en række spændende lytteoplevelser klar, og håber, I har lyst til at være med hele vejen. Vi lover, at oplevelserne bliver forskellige fra gang til gang – lige fra det buldrende til det tyst reflekterende.

I dag udkommer forfatteren Victor Boy Lindholms “SOLKUR”, og det er en tekst, som løber rigtig stærkt. Vi er et sted i Jylland til speeddating med kaffe og kringle – men også på rejse med pooldrengen, adonissen og den globale opvarmning. Victor viser med “SOLKUR”, det tanke- og mulighedsrum, som litteraturen kan skabe. For hvad betyder en kringlekrumme i sidste ende?

Det er Peter Kristian Sejersbøl, der har lavet lyddesignet, som går i dialog med fortællerens stemme. Flere steder afslører lyden en hemmelighed – f.eks. på speeddatingen. Er det bare en halvakavet date? Eller hader manden kvinden? Peters lyddesign slår tonen an, der både understøtter og bryder med stemmen. Lyt med på iTunes eller på Lapidar lige her.

Støt podcastet ved at give en det en anmeldelse iTunes. På den måde kan vi få podcastet ud til endnu flere.