Indsend

Først og fremmest tak fordi du har lyst til at bidrage til Lapidar. Vi kan kun udgive, fordi I sender ind!

Novelle eller prosatekst

Vi ønsker at udgive et bredt spektrum af forfattere og opfordrer derfor til, at både etablerede og debuterende forfattere sender ind. Lapidar udgiver både noveller og prosa i bred forstand – fra det formeksperimenterende til det mere klassiske.

Vi udgiver ikke uddrag af længere værker eller tekster, som har været udgivet et andet sted.

Indsend en-to tekster á maks. 6 normalsider til lapidar@lapidar.dk sammen med kontaktoplysninger og evt. et par linjer om dig selv.

Vi nærlæser hver enkelt tekst og giver svar hurtigst muligt. Vi arbejder frivilligt i redaktionen, og derfor har vi på nuværende tidspunkt desværre ikke kapacitet til at garantere en begrundelse af afslaget. Hvis din novelle bliver udvalgt, kan processen om redigering og opsætning tage tid, da redaktionen mødes på månedlig basis.

Illustrationer

Vi er også altid på udkig efter fotografer, malere, grafikere, illustratorer, videokunstere og andre, der har lyst til at bidrage med kreative værker til vores tekster. Send en mail med allerede eksisterende værkere til lapidar@lapidar.dk eller skriv, hvis du er interesseret i at få tilsendt en tekst til illustration. Send gerne et link til portfolio eller lignende.